مواد لازم
- ۱/۴ بسته تمر هندی یا انار خشک(ناردون) به مقدار لازم
- ۲ لیوان آب
- ۱ عدد پیاز بزرگ
- زردچوبه و نمک به میزان لازم
- ۱ قاشق غذاخوری سر خالی شکر
مراحل تهیه
-
۱
اول تمر هندی رو با کمی آب جوش خیس میکنیم تا از هسته جدا بشه اگر از ناردون استفاده میکنید ناردون ها شسته و جوشانده از صافی رد کرده و استفاده میکنیم بعد پیاز رو نگینی خرد میکنیم با کمی روغن تفت داده زردچوبه رو به پیاز اضافه کرده تمبرهندی هسته جدا شده رو با دو لیوان آب میذاریم تا بجوشه
-
۲
بعد از جوش آمدن آب و پیاز،، شکر و کمی نمک رو اضافه کنید مقداری نان رو تکه میکنیم به محض این که زیر گاز رو خاموش کردید نان های تکه شده رو در قابلمه ریخته هم میزنیم و مخلوط میکنیم و در ظرف سرو کشیده با پیاز خام میل کنید نوش جانتون
-
۳
((این غذا طعم ملس داره))









